Κεφτεδάκια με φρέσκο μοσχάρι και σάλτσα ντομάτας

Τα υλικά που θα χρειαστείτε για τα κεφτεδάκια με φρέσκο μοσχάρι και σάλτσα ντομάτας είναι τα εξής:

Για τα κεφτεδάκια:

- 1 κιλό φρέσκο μοσχάρι, χοιρινό ή κοτόπουλο, χοιρινό κιμά

- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

- 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένο

- 1 κούπα φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο

- 1/2 κούπα φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο

- 1/2 κούπα φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο

- 1/2 κούπα φρέσκο φρέσκο φρέσκο,ψιλοκομμένο

- 1/2 κούπα φρέσκο φρέσκο φρέσκο, ψιλοκομμένο

- 1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο

- Αλάτι και πιπέρι κατσικιού

Για τη σάλτσα ντομάτας:

- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

- 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένο

- 1 φλ. νερό

- 1 κιλό τομάτες φρέσκες, τριμμένες

- Αλάτι και πιπέρι

Για το σερβίρισμα:

- Μαϊντανός, ψιλοκομμένος

Διαδικασία:

Για τα κεφτεδάκια:

1. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε όλα τα υλικά για τα κεφτεδάκια.

2. Φτιάξτε μικρές μπουτονιέρες από το μείγμα και τοποθετήστε τις σε ένα πιάτο.

3. Χτυπήστε τα κεφτεδάκια με λίγο αλεύρι και τηγανίστε τα σε ζεστό λάδι μέχρι να ψηθούν και να πάρουν χρυσαφί χρώμα.

Για τη σάλτσα ντομάτας:

1. Σε ένα βαθύ τηγάνι, ζεστάνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι αρχίσουν να μαλακώνουν.

2. Προσθέτετε τις τριμμένες ντομάτες και το νερό. Αλατοπιπερώνετε και αφήνετε να βράσει για περίπου 20 λεπτά, έως ότου η σάλτσα ντομάτας πυκνωθεί.

3. Προσθέστε τα κεφτεδάκια στη σάλτσα και αφήστε τα να σιγοβράσουν για άλλα 10 λεπτά.

Για το σερβίρισμα:

Σερβίρετε τα κεφτεδάκια με φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο στην κορυφή. Μπορείτε να συνοδεύσετε το πιάτο με ρύζι, πατάτες τηγανητές ή σαλάτα.

Καλή όρεξη!

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε