Κεφτεδάκια με φιλέτο ψαριού και κόλιανδρο

Για τα κεφτεδάκια με φιλέτο ψαριού και κόλιανδρο χρειάζεστε τα παρακάτω υλικά:

- 500 γραμμάρια φιλέτο ψαριού (προτιμήστε λευκό, μη λιπαρό ψάρι όπως λαυράκι, μπακαλιάρος ή σολωμός)

- 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

- 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες

- 1 αυγό

- ½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιαντρο

- Πιπέρι και αλάτι

- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

- Λάδι για το τηγάνισμα

Για τη σάλτσα:

- Σάλτσα σόγιας

- Λεμόνι

- Μέλι

- Σκόρδο

- Κόλιανδρο

Για την παρασκευή των κεφτεδακίων, αρχικά αλείψτε με λάδι το ταψί και αυγώστε το φιλέτο ψαριού μαζί με το κρεμμύδι, το σκόρδο, το κόλιαντρο και το αυγό σε ένα μπολ. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι και ανακατέψτε καλά. Σχηματίστε με τα χέρια σας μικρές μπαλίτσες και τοποθετήστε τις στο ταψί.

Ψήστε στον φούρνο για περίπου 20-25 λεπτά στους 180 βαθμούς Κελσίου. Εναλλακτικά, μπορείτε να τα τηγανίσετε σε λάδι σε μια αντικολλητική τηγανίτα.

Για την σάλτσα, αναμείξτε σε ένα μπολ σάλτσα σόγιας, λίγο χυμό λεμονιού, μέλι, λιωμένο σκόρδο και ψιλοκομμένο κόλιαντρο.

Σερβίρετε τα κεφτεδάκια με την σάλτσα δίπλα και απολαύστε! Καλή όρεξη!

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε