Γύλλοπιτα με σπανάκι, φέτα και δυόσμο

Για να φτιάξεις γύλλοπιτα με σπανάκι, φέτα και δυόσμο, θα χρειαστείς τα παρακάτω υλικά:

- 1 φύλλο γύλλοπιτας

- 500 γραμμάρια φρέσκο σπανάκι

- 200 γραμμάρια φέτα

- 1 φλιτζάνι φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένο

- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

- 3 αυγά

- 200 γραμμάρια γιαούρτι

- 100 γραμμάρια βούτυρο

- Αλάτι, πιπέρι

Για την παρασκευή της γύλλοπιτας, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

1. Πλύνε το σπανάκι και ψήστο σε μία κατσαρόλα μέχρι να μαραθεί. Αφαιρέστε το από τη φωτιά και αφήστε το να κρυώσει.

2. Ανακατέψτε το σπανάκι με τη φέτα, το δυόσμο και το κρεμμύδι σε ένα μπολ.

3. Σε ένα διαφανές μπολ, ανακατέψτε τα αυγά, το γιαούρτι, το βούτυρο, το αλάτι και το πιπέρι.

4. Προσθέστε το μείγμα του σπανακόπιτου μέσα και ανακατέψτε καλά.

5. Λιώστε το υπόλοιπο βούτυρο σε ένα ταψί.

6. Τοποθετήστε το φύλλο γύλλοπιτας στο ταψί και βρέξτε το με το λιωμένο βούτυρο.

7. Επαναλάβετε τη διαδικασία με άλλα φύλλα μέχρι να τελειώσετε με το μείγμα του σπανακόπιτου.

8. Ψήστε τη γύλλοπιτα στον φούρνο προθερμασμένο στους 180 βαθμούς Κελσίου για περίπου 40 λεπτά ή μέχρι να χρυσιστεί.

9. Αφήστε τη γύλλοπιτα να κρυώσει λίγο πριν την κόψετε σε κομμάτια και τη σερβίρετε.

10. Απολαύστε τη γύλλοπιτα σας με σπανάκι, φέτα και δυόσμο!

Καλή όρεξη!

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε