Γύλλοπιτα με λαχανικά και φέτα

για να φτιάξετε την γύλλοπιτα με λαχανικά και φέτα είναι τα εξής:

Υλικά:

- 500 γραμμάρια γύλλος

- 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα

- 1 πιπεριά, ψιλοκομμένη

- 1 καρότο, τριμμένο

- 1 ντομάτα, ψιλοκομμένη

- 100 γραμμάρια φέτα, θρυμματισμένη

- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο

- Αλάτι

- Πιπέρι

Εκτέλεση:

1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.

2. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε τα κρεμμύδια, την πιπεριά, το καρότο και τη ντομάτα.

3. Προσθέστε τη φέτα και ανακατέψτε καλά.

4. Προσθέστε το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατέψτε ξανά.

5. Απλώστε τον γύλλο σε μια λαδωμένη φόρμα.

6. Προσθέστε το μείγμα με τα λαχανικά και τη φέτα.

7. Καλύψτε με άλλο φύλλο γύλλου και αλείψτε με λίγο ελαιόλαδο.

8. Ψήστε στον φούρνο για περίπου 45 λεπτά μέχρι να χρυσώσει.

9. Αφαιρέστε από το φούρνο και αφήστε να κρυώσει λίγο πριν το κόψετε και το σερβίρετε.

Καλή όρεξη!

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε